Despre noi

Image
Image

Căutăm întotdeauna perfecțiune și calitate în orice produs realizat. Perfecțiunea și inovația sunt baza reușitei noastre pe termen lung. Performanța și capacitatea de a găsi cele mai bune soluții pentru clienții noștri aduce un plus-valoare companiei. Punctele forte ale societății sunt: flexibilitatea, viteza de reacție, deschiderea către nou și implementarea consecventă.

Furnizorii și clienții noștri reprezintă baza activității noastre economice. De aceea, oferim parteneriate de încredere și pe termen lung. Onestitatea și respectarea strictă a regulilor și a dispozițiilor legale, precum și angajamentul reciproc pentru perfecționare continuă, sunt valorile noastre de bază.

Experienta & Unicitate

Ne dorim o dezvoltare durabilă și continuă de aceea, punem accent pe calitatea produselor.

Experierenta in industria mobilei de peste 20 de ani

Noi suntem WOODLINEMOB

 Punem pasiune în ceea ce facem și acceptăm noi provocări pentru a găsi cele mai bune soluții. Capacitatea noastră de a inova, de a crea produse și servicii noi, garantează soluții personalizate pentru fiecare dintre clienții noștri.
Cu o experientă vastă în industria mobilei, putem afirma că WOODLINEMOB poate face diferența între calitatea și costul produsului, fapt ce se reflectă în toate produsele create.
De asemenea, pentru ca produsele rezultate în urma prelucrării să fie de cea mai bună calitate, SC WOODLINEMOB SRL colaborează cu firme de top din România în ceea ce privește procurarea materiei prime, precum: Blum, Hafele, Holver, Arabesque, Sirca, Euro-wood, Schachermayer etc.

Image
Image

Sa discutam
despre dorintele tale

Image
Punem pasiune în ceea ce facem și acceptăm noi provocări pentru a găsi cele mai bune soluții

Subscribe