usi si scari interiore

 

 Dacă sunteți în căutarea unei uși care să vă ofere o atmosferă de siguranță și intimitate, atunci ușile realizate de echipa noastră sunt alegerea perfectă.
Ușile de  interior sunt realizate din lemn masiv sau mdf vopsit menite să adăuge stil și o atmosferă liniștită lipsită de zgomot.
Colectia noastra de  uși pentru interior din lemn masiv sau mdf vopsit vine într-o gamă largă de diferite dimensiuni și stiluri.
Realizăm uși după stilul ales de fiecare client, fie că este vorba de un stil classic sau un stil modern. Pentru a ne plia și mai mult pe dorințele clientului, ușile pot fi realizate cu deschidere normală, pliantă sau glisantă.
Ușile executate de echipa noastră au căptușeli și pervazuri reglabile, modelandu-se perfect după zidurile și așteptările dumneavoastră.
În ceea ce privește feroneria folosită este de cea mai bună calitate, partenerul nostru fiind AGB Italia, iar pe partea de mânere, acestea pot fi din gama LineaCali, producători ce au o multitudine de produse în diverse finisaje și stiluri. 

 

 

 

Usile sunt parte din viata noastra. Sunt trecerile de la viata de zi la cea de noapte, de la o stare la alta, de la un mod de viata la altul. Le intalnim peste tot, case, institutii, restaurante. Credem ca toate aceste treceri merita sa fie frumoase!

 
Image

ESTI PREGATIT PENTRU MAI MULT?

Proiectele noastre pot aduce frumusete casei tale

Image
Punem pasiune în ceea ce facem și acceptăm noi provocări pentru a găsi cele mai bune soluții

Subscribe

Prin prezenta declar ca, sunt de acord ca societatea SC WOODLINEMOB S.R.L., cu sediul în Jud Vaslui str. Stefan cel Mare, bloc 152, judetul Vaslui, înregistrată în Registrul Comerţului sub nr.J37/203/2015, avand cod fiscal: RO 34512730 (denumita in continuare “Societatea”) să fie autorizată să proceseze datele mele personale introduse în formularul de înregistrare client, precum și datele care sunt colectate în cadrul tranzacțiilor comerciale cu Societatea în următoarele scopuri: Furnizarea de informații referitoare la campanii de marketing, oferte speciale, si/ sau alte forme de publicitate, prin intermediul e-mail-ului, SMS-ului, telefonului, platformelor de social media, precum și contactarea în vederea desfășurării de sondaje de opinie a clienților. Consimțământul dat prin prezenta declaratie, în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și furnizarea datelor menționate mai jos sunt voluntare.Vă rugăm să ne contactați la urmatoarea adresa de e-mail: office@woodlinemob.ro