Lavoare si mobilier din Solid Surface

  Compozit Solid Surface 

 Solid Surface este un material cu aspect de piatră, foarte rezistent, omogen, neporos, compus dintr-un amestec de minerale naturale și rășină acrilică. Lipsa totală de pori a materialului nu permite pătrunderea murdăriei, asigurând astfel o igienă optimă și protecție antibacteriană. Culoarea este pe întreaga grosime a materialului şi nu dispare ca urmare a uzurii. Solid Surface este potrivit pentru o gamă largă de utilizări atât în spaţii rezidenţiale, comerciale cât și în spaţii medicale. Acesta oferă caracteristici unice care pur și simplu nu se pot obține din piatră sau lemn.

Întreținere

Pentru îngrijirea zilnică este suficientă spălarea cu apă curată, sau săpun lichid . Se foloseşte întotdeauna un burete sau o cârpă moale, un tifon (sau orice material care nu este abraziv sau dur și care nu va zgâria suprafața). După fiecare utilizare, se îndepărteaza excesul de apă rămas cu ajutorul unei cârpe uscate (în acest mod, se evită depunerea calcarului, sau să se adune într-un strat mare).

  Produsele din Solid Surface oferă o valoare superioară prin faptul că pot fi reparate, iar reparaţiile sunt imperceptibile. Tăieturi minore, zgârieturi şi pete pot fi înlăturate de proprietar utilizând hârtie abrazivă fină şi lavete abrazive Scotch-Brite. Astfel, suprafeţele sunt reînnoibile, ceea ce înseamnă că acestea pot fi refăcute complet cu substanţe obişnuite abrazive slabe de curăţat şi cu un burete de curăţat. De exemplu, arsurile de ţigară pot fi uşor îndepărtate în acest mod.