Usi interioare executate

    Dacă sunteți în căutarea unei uși care să vă ofere o atmosferă de siguranță și intimitate, atunci ușile realizate de echipa noastră sunt alegerea perfectă. 
    Ușile de  interior sunt realizate din lemn masiv sau mdf vopsit menite să adăuge stil și o atmosferă liniștită lipsită de zgomot. 
   Colectia noastra de  uși pentru interior din lemn masiv sau mdf vopsit vine într-o gamă largă de diferite dimensiuni și stiluri.  
   Realizăm uși după stilul ales de fiecare client, fie că este vorba de un stil classic sau un stil modern. Pentru a ne plia și mai mult pe dorințele clientului, ușile pot fi realizate cu deschidere normală, pliantă sau glisantă. 
   Ușile executate de echipa noastră au căptușeli și pervazuri reglabile, modelandu-se perfect după zidurile și așteptările dumneavoastră. 
   În ceea ce privește feroneria folosită este de cea mai bună calitate, partenerul nostru fiind AGB Italia, iar pe partea de mânere, acestea pot fi din gama LineaCali, producători ce au o multitudine de produse în diverse finisaje și stiluri diverse.