S.C WOODLINEMOB S.R.L este o societate, a carei domeniu principal de activitate este reprezentat de prelucrarea masei lemnoase – producerea de mobilier si binale, precum si executarea de servicii pentru terte parti. Punem pasiune în ceea ce facem și acceptăm noi provocări pentru a găsi cele mai bune soluții. Capacitatea noastră de a inova, de a crea produse și servicii noi, garantează soluții personalizate pentru fiecare dintre clienții noștri.
    Cu o experientă vastă în industria mobilei, putem afirma că WOODLINEMOB poate face diferența între calitatea și costul produsului, fapt ce se reflectă în toate produsele create.
    De asemenea, pentru ca produsele rezultate în urma prelucrării să fie de cea mai bună calitate, SC WOODLINEMOB SRL colaborează cu firme de top din România în ceea ce privește procurarea materiei prime, precum: Blum, Hafele, Holver, Arabesque, Sirca, Euro-wood, Schachermayer etc.
    Căutăm întotdeauna perfecțiune și calitate în orice produs realizat. Perfecțiunea și inovația sunt baza reușitei noastre pe termen lung. Performanța și capacitatea de a găsi cele mai bune soluții pentru clienții noștri aduce un plus-valoare companiei. Punctele forte ale societății sunt: flexibilitatea, viteza de reacție, deschiderea către nou și implementarea consecventă.
     Având în vedere că suntem în plină dezvoltare, oferim locuri de muncă excelente și contribuim la renașterea și dezvoltarea pe termen lung a regiunii în care activăm. Oferim instruire profesională și susținem dezvoltarea angajaților noștri pentru a-i ajuta să ajungă la cele mai bune performanțe. Numai angajații calificați pot asigura respectarea tuturor procedurilor de producție. Suntem un angajator atractiv și facem totul pentru o bună cooperare și pentru satisfacția angajaților. Considerăm că angajații noștri sunt cea mai importantă resursă și îi susținem să preia responsabilități. Credem cu tărie în abilitățile și dedicarea lor. În schimb, ne așteptăm la inițiativa lor de a găsi cele mai bune soluții. Sănătatea și siguranța sunt extrem de importante. Apreciem dezvoltarea continuă și abilitatea de a învăța din fiecare greșeală. Suntem un grup puternic și pus pe treabă. Munca în echipă este baza succesului nostru.
    Organizarea internă este una clară și bine aleasă pentru a facilita înțelegerea acesteia de către toți angajații. Toate deciziile sunt luate rapid de către personalul abilitat. Apreciem creșterea implicării și responsabilității personale.
    Furnizorii și clienții noștri reprezintă baza activității noastre economice. De aceea, oferim parteneriate de încredere și pe termen lung. Onestitatea și respectarea strictă a regulilor și a dispozițiilor legale, precum și angajamentul reciproc pentru perfecționare continuă, sunt valorile noastre de bază.
    Ne dorim o dezvoltare durabilă și continuă de aceea, punem accent pe utilizarea responsabilă a resurselor și pe o administrare eficientă, cu respect față de mediul înconjurător. Un dialog transparent și onest cu angajații noștri, părțile interesate și societatea civilă ajută la implementarea și la îmbunătățirea constantă a activității noastre
    Tehnologia de ultimă generație utilizată de S.C WOODLINEMOB S.R.L permite crearea unor piese unicat, deosebite din punct de vedere estetic și calitativ. Având în vedere rapiditatea cu care se pot realiza piesele, comenzile sunt onorate în cel mai scurt timp.
    Deasemenea, folosim cele mai noi și calitative materiale, realizând orice design iși dorește clientul. Acesta din urmă poate alege din miile de modele puse la dispoziție de firmă sau poate veni cu propriul design. Nimic nu este imposibil de realizat!